Profiilivaatteet – Budget

Profiilivaatteet – Budget

Tähän osioon on koottu kustannustehokkaita vaihtoehtoja profiilivaatteisiin.

Suosittelemme näitä tuotteita silloin kun hankittava määrä on isohko ja hanke pyritään toteuttamaan kustannustehokkaasti. Nämä ovat myös erinomaisia vaihtoehtoja esim. tapahtumiin, messuille sekä muuhun vastaavaan käyttöön.

Tuotteet sopivat totta kai myös pienempiin tilauksiin sekä pitkäaikaiseenkin käyttöön.

Printer Active Wear

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä. Vaihtoehtoja profiilipukeutumiselle on useita, päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse omat vaatteesi Printer Active Wear -mallistosta!

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Clique Basic

CLIQUE® BASIC on CLIQUE®-brändin ydin – laadukkaita vaatteita, laaja valikoima, paljon värivaihtoehtoja ja edulliset hinnat. Monista malleista on saatavana naisten, miesten ja lasten koot, ja vaatteissa on runsaasti tilaa brändin esittelyyn.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Lisäksi valikoimiimme kuuluu Fruit of the loom tuotteet

Klikkaa logoa ja tutustu tarjotaan.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Ota yhteyttä

Mikäli olette kiinnostunut näistä tuotteista, olkaa yhteydessä mailitse info@mainosartama.fi tai lähettäkää yhteydenottopyyntö, niin kerromme asiasta enemmän.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat informaatiota uusista tuotteista sekä ekslusiivisia tarjouksia. Mikäli ette vielä vastaanota näitä viestejä, kannattaa viimeistään nyt lisätä itsensä vastaanottajiin!