Työvaatteet – Hoito- ja hoiva-ala

Työvaatteet – Hoito- ja hoiva-ala

Smila Workwear

Smila pukee sinut tyylillä, ylpeydellä ja sinusta huolehtien. Sanotaan, että jos haluaa pitää huolta muista ihmisistä, on ensin huolehdittava itsestään. Tuntuu hyvältä, kun saamme luoda työvaatteita hoito- ja hoiva-alalle. Valmistamme tyylikkäitä ja mukavia vaatteita sinulle, joka käytät päiväsi muiden ihmisten auttamiseen.

Muoti

Smila syntyi muotialalta. Meillä on tyylisilmää ja aitoa designosaamista, ja siksi meillä on ainutlaatuinen kyky vastata hoito- ja hoiva-alan kasvavaan kysyntään: miten pukeutua töissä tyylikkäästi! Työntekijät haluavat toisaalta tuntea olonsa hyvin pukeutuneeksi ja toisaalta luoda työpaikalla ammattimaisen, huolitellun identiteetin.

Mukavuus

Smilan hyvä istuvuus ei tarkoita ainoastaan sitä, että vaatteet istuvat hyvin. Vaatteet tuntuvat lisäksi mukavilta päällä ja myötäilevät vartalosi jokaista liikettä, jokaisen työtunnin aikana. Työssäsi vaaditaan hellyyttä, vahvuutta ja osaamista. Vastaavalla tavalla Smilan vaatteet ovat miellyttäviä, kestäviä ja käytännöllisiä, ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja toimintoja.

Kulutuskestävyys

Työvaatteiden on kestettävä kovat hygienia- ja toimivuusvaatimukset. Vaatteita käytetään usein ja tiukoissa tilanteissa. Ne pestään toistuvasti korkeissa lämpötiloissa. Kun ompelemme Smilan vaatteet huolellisesti laadukkaista materiaaleista, varmistamme niiden pitkän käyttöiän.

Kestävä kehitys

Smilan valikoimaan kuuluu ainutlaatuinen mallisto GOTS-sertifioituja työvaatteita hoitoalalle. Kyse on sertifioinnista, joka täyttää luonnonmukaisille kuiduille asetetut tiukimmat säännöt. Kestävä kehitys on aina ollut meille tärkeää ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme sekä luonto että ihmiset huomioon ottaen.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Tutustu valikoimaan klikkaamalla kuvastoa

Löydät valikoiman myös tukkurin sivuilta

Ota yhteyttä

Mikäli olette kiinnostunut näistä tuotteista, olkaa yhteydessä mailitse info@mainosartama.fi tai lähettäkää yhteydenottopyyntö, niin kerromme asiasta enemmän.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat informaatiota uusista tuotteista sekä ekslusiivisia tarjouksia. Mikäli ette vielä vastaanota näitä viestejä, kannattaa viimeistään nyt lisätä itsensä vastaanottajiin!