Mainos- ja liikelahjat

Mainos- ja liikelahjat

Valikoimistamme löytyy tuhansia erilaisia tällaisia tuotteita, useilta eri toimittajilta Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa. Voi sanoa että lähes mitä tahansa löytyy ja pystytään toimittamaan. 

Tähän osioon on kerätty ensisijaiset tuotteemme, pääsette tutustumaan valikoimiin kuvastolinkeistä. Mutta lyhyesti – KAIKKEA kannattaa kysyä erikseen! Vaikka sitä ei näistä löytyisikään.

Autamme myös ideoinnissa sekä teemme ehdotuksia kun tiedämme hankkeen taustat. Ohjeistukseksi riittää vaikka: Kesälahja, 100 kpl, budjetti noin 20,00€ alv.0% -> Ja saatte tuote-ehdotuksia!

Kannattaa tutustua näiden lisäksi myös Sesonkikuvastot osioon, minne on koottu erilaisia sesonkikuvastoja kuhunkin kauteen sopivista tuotteista.

Mainos- ja liikelahjat

Toppoint-tuotteet

Toppointin laajasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

Kuvastoissa olevat hinnat ovat suositushintoja (sisältäen rahtikulut perille). Hinnat eivät ole “apteekin hintoja”, annamme aina tarjouksen erikseen määrästä ja tuotteesta riippuen.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

D&J

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme. D&J on sitoutunut toimimaan organisaatioiden kanssa, jotka edistävät hyviä työolosuhteita ja parempaa huomista.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Sagaform

Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi.

Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina.

Tuotemerkkiä löytyy tällä hetkellä ympäri maailmaa yli 30 eri maasta aina Japanista Yhdysvaltoihin asti. Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille. Tuotevalikoima kasvaa joka vuosi useilla loistavilla uutuuksilla joiden muotoiluista vastaavat useat Ruotsin tämän hetken eturivin muotoilijat. Sagaform on hyvä valinta arkipäiväiseen käyttöön tai viikonloppujen kohokohtiin. Sopivia tuotteita löytyy niin vaativalle kokille keittiöön kuin aurinkoiselle piknikreissullekin. Sagaformin käytännöllisillä design – tuotteilla ilahdutat lahjansaajan varmasti!

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Ota yhteyttä

Mikäli olette kiinnostunut näistä tuotteista, olkaa yhteydessä mailitse info@mainosartama.fi tai lähettäkää yhteydenottopyyntö, niin kerromme asiasta enemmän.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat informaatiota uusista tuotteista sekä ekslusiivisia tarjouksia. Mikäli ette vielä vastaanota näitä viestejä, kannattaa viimeistään nyt lisätä itsensä vastaanottajiin!