Työvaatteet

Työvaatteet

Toimii yrityksenne millä alalla tahansa, meiltä löydätte juuri teille sopivat laadukkaat työvaatteet!

Lisäksi teemme näihin personoivat painatukset / brodeeraukset. Voitte painattaa esimerkiksi yrityksenne logon työvaatteeseen ja edistää brändiänne työn ohessa!

Projob työvaatteet

PROJOB on ensisijainen työvaatemerkkimme

Kyseiseltä valmistajalta löytyy kattava valikoima erilaisia tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Huomiovaatteita löytyy kategorioissa EN ISO 20471 luokka 1-3 sekä EN471 luokka 2-3.

Perusvärien sekä huomiovaatteiden lisäksi PRIO-sarjasta löytyy myös paljon muita värejä. Kuvastosta löytyy myös kokonaan oma “Ladies” osio, mihin on koottu naisten mallit.

Kuvaston lopussa on myös “Väriteema” -osio, tähän kannattaa myös tutustua ja ideoida sen pohjalta! Esimerkiksi jos brändinne väri on vaikka navyn sininen, näette kätevästi mitä vaihtoehtoja sillä värillä löytyy.

Muistattehan että saatte meiltä myös erilaiset asusteet ja oheistarvikkeet! Esim. polvipehmukkeet, sukat ja vyöt.

Materiaalitiedot sekä koko-opas löytyvät kuvaston lopusta. Klikkaamalla kuvaa voit tutustua kuvastoon.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Projob työvaatteet 2021

Lisäksi valikoimiimme kuuluu pieni kattaus Helly Hansen Workwearia.

Klikkaa logoa ja tutustu tarjotaan.

Pyydä tarjous näistä tuotteista

Ota yhteyttä

Mikäli olette kiinnostunut näistä tuotteista, olkaa yhteydessä mailitse info@mainosartama.fi tai lähettäkää yhteydenottopyyntö, niin kerromme asiasta enemmän.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa työvaatteiden uutiskirjeemme ja saat informaatiota uusista tuotteista sekä ekslusiivisia tarjouksia. Mikäli ette vielä vastaanota näitä viestejä, kannattaa viimeistään nyt lisätä itsensä vastaanottajiin!