Mainoskynät

Mainoskynät

Kyniä tarvitaan aina! Mainos-Artaman valikoimiin kuuluu myös mainoskynät.

Kauttamme on saatavilla useita erilaisia kyniä, mistä löydätte varmasti mieluisen vaihtoehdon. Minimimäärä on vain 100 kpl, pienetkin erät siis onnistuvat. Hintamme sisältää aina myös ilmaisen vedostuksen!

Allaolevista kuvastolinkeistä pääsette tutustumaan tarjontaan. Teemme myös halutessanne ehdotuksia, kun kerrotte hankkeen taustat, määrän ja muut tiedot.

Toppoint

Kuvastohinnat eivät ole “apteekin hintoja”, teemme aina erillisen tarjouksen määrästä ja tuotteesta riippuen. Pyydä tarjous näistä kynistä!

Vivapens / Prestige

Tuomme maahan myös VIVA & PRESTIGE kyniä. Erityisesti isoissa erissä suosittelemme näitä tuotteita. Laatu on hyvä ja hintataso erittäin kilpailukykyinen.

Ota yhteyttä

Mikäli olette kiinnostunut näistä tuotteista, olkaa yhteydessä mailitse info@mainosartama.fi tai lähettäkää yhteydenottopyyntö, niin kerromme asiasta enemmän.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat informaatiota uusista tuotteista sekä ekslusiivisia tarjouksia. Mikäli ette vielä vastaanota näitä viestejä, kannattaa viimeistään nyt lisätä itsensä vastaanottajiin!